No, Joanne del Castillo, 23-vuotias nuori miestennielijä on päättänyt muuttaa Siniperään liikemiesvaistonsa ja pysyvän suhteen vuoksi. Joannehan ei ole vieläkään löytänyt sitä oikeaa - mutta tällä hetkellä Idassa on ihan tarpeeksi hoivaamista ja saahan siltä hellyyttä takaisinkin. Horoskoopiltaan Joanne on oinas, hän on siisti, menevä, vakava, toimelias ja mukava, muttei liikaa. Osaa Joannekin ilkeä olla. Joannen ihannemies olisi muokatuilla hiuksilla ja muskeleilla varustettu hajuton kaveri, jolla olisi huumorintajua. Joannen elämäntoiveena olisi nousta musiikkibisneksen huipulle. Ensimmäisenä päivänä Joanne kävi vähän tutkiskelemassa uutta asuinkaupunkiaan, ja - yllätys yllätys - hän eksyi levykauppaan. Ikkunassa oli lappu, jossa luki; "Myyjä haussa." Joanne ryntäsi tiskille ja pyysi kaupan omistajan puhelinnumeroa. Seuraavana päivänä kimppakyyti tuli hakemaan häntä.

snapshot_938974d6_f38974da.jpg joanne.jpg

Kuitenkin, Joanne tapasi ensimmäisenä päivänään mielenkiintoisen henkilön - hänen pomonsa - ja toi tämän kotiin asti. Samu Rabbe vaikutti mukavalta, ja flirttaili Joannelle. Joanne päätti antaa vastakaikua.. Kauhistukseen hän huomasi sormuksen Samun sormessa..

kolmiodraama.jpg

Ivey'nis Miss Ithalia, rodultaan isovillakoira (musta), on Joannen lemmikki. Ida on persoonallinen narttu - horoskooppimerkiltään oinas, kuten emäntänsä. Se on nokkela, seurallinen, riitaisan ja säikyn väliltä, siisti ja muutenkin erittäin mukava hauva.

ida2.jpgida.jpg

Idalla tulee kyllä välillä tappeluitakin, joissa se taas osoittaa rohkeuttaan. Ensimmäistä kertaa tuli tappelu kissan kanssa. Ida teki parhaansa, mutta kissa nimeltään Ruusu, taisi voittaa sen. Idalle jäi paha muisto mieleen tappelun häviöstä. Mutta tietysti voi saada myös hauskaa seuraa, vaikkapa kepin heittelyyn.

tappeluIDAvsRUUSU.jpgidajajoku.jpg

Joanne etsi mukavan suuren tontin Siniperästä, ja tilasi rakennusmiehet paikalle. Talosta tulikin melko samanlainen kuin naapurilla, mutta ei voi mitään. Suuren osan huonekaluista Joanne hankki Stylist Sims-sarjasta, sillä nämä tuotteet olivat laadultaan kaksi kertaa parempia ja hinnaltaan kaksi kertaa halvempia kuin normaalit tuotteet. Talo on enimmikseen mustaa ja valkoista, mutta seinät ovat piristävän vihreät.

talo2.jpg

talo5.jpg

talo4.jpg

Saa nähdä, löytääkö Joanne uuden kultamussukan. Anteeksi kuvien huono laatu ja tämän osuuden lyhyehkö pituus.

terveisin, pelittäjä jolie