No totta kai voi. Kukapa muu, paitsi miestennielijämme bongaisi Viikatemiehen - tai tämän kaksoisolennon - Siniperän kylpylästä?

Päivä alkoi aivan normaalisti, tosin Joannella oli nuhaa ja kuumetta, ja hän päätti soittaa työpaikalleen pitävänsä tänään vapaapäivän. Joanne oli saanut edellisenä päivänä ylennyksen pianonvirittäjäksi, ja tarvitsee kaksi mekaaniikkapistettä ylennykseen. Joanne päätti katsastaa kirjahyllynsä ja etsiä Tee-se-itse-kirjansa. Kirjaa etsiessään hän huomasi, että ulkona satoi. Hyvä, että Idakin oli sisällä nukkumassa, sillä Joannella ei ole kylpyammetta Idan pesemiseen. Pian Joanne löysikin tarvitsemansa kirjan ja luki sitä rauhassa pari tuntia.

tylsaa.jpg

Mekaaniikkapisteitä ropisi peräti neljä kappaletta, eli Joannella on nyt yhteensä kahdeksan taitopistetta (neljä mekaaniikasta, kaksi luovuudesta ja kaksi ruoanlaitosta). Joanne oli kolme päivää lisää kipeänä, ja päätti pyörittää pihakirppistä, koska tahtoi myydä vanhoja tavaroitaan; kasveja, akvaarion, tietokoneen, herätyskellon, vaatekaapin ja muuta tavaraa. Hyvinhän vanha romu meni kaupaksi!

pihakirppis.jpg

Pihakirppiksen jälkeen Joanne huomasi, että oli tienannut peräti tuhat simeleonia. Hän päätti heti mennä MikroKikka-tietokoneellensa, ja hankkia yritysluvan. Pikkukauppa menestyi jonkin aikaa, kunnes sinne tuli kaksi häirikköä.

pikkukauppa.jpg

He tappelivat kaiken aikaa ja töhrivät kaupan lattian vedellä. Joannen teki mieli heittää molemmat roskakoriin, mikäli se olisi ollut mahdollista. He tappelivat monta kertaa, ja jokaisen tappelun vuoksi asiakkaat kaikkosivat ja uskollisuustähdet samoin.

tappelu.jpg

Niinpä Joanne meni raivoissaan huutamaan pojille, palveli viimeisen asiakkaansa, purki kaupan ja sanoi irti yrityslupansa.

yrityksenalku.jpg

Hmpph. Joannelle oli pikkukaupan ja pihakirppiksen ansiosta kertynyt ainakin 3000 §, ja hän päätti ostaa auton itselleen. Tuliterä Ford Mustang GT oli lähtenyt 1560 simeleonin hinnalla. Joanne päätti ensimmäisenä käväistä vasta valmistuneessa Stepford Shopping Mall:ssa.

shoppailukeskus.jpg

Ostoskeskus oli kuitenkin täysin tylsä paikka, vaikka siellä olikin kaikkea kampaamosta elokuvateatteriin! Ei yhtäkään miestä..! Joanne oli tuskissaan. Niinpä hän päätti lähteä rentoutumaan Siniperän Kylpylään. Siellä olisi ainakin miehiä - ja peräti uikkareissa! Ensimmäiseksi hän päätti pulahtaa poreammeeseen. Myöhemmin hänen seuraansa liittyivät Karl Rankenperg, Jarno Korjala sekä Annikki Petrus. Puheenaiheet siirtyivät aina bisnesmaailmasta rahaan ja rahasta rikollisuuteen. Lopulta Joanne sai tarpeekseen ja päätti lähteä. Hän näki mielenkiintoisen tyypin. Hänellä oli piiiiitkä musta viitta. Grrr.., ajatteli Joanne, valloitus alkakoot. Joanne käytti kaikkea mahdollista. Hän vislasi, jutteli ja juorusi, kertoi mielenkiinnonkohteistaan ja hurmasi. Lopulta tämä heltyi.. Hetkinen, Joanne huomasi, tämähän on viikatemies! Eipä sen väliä.

ensitapaaminen2.jpg

pusu.jpg

Joanne rakastui tähän kaveriin - kuvittele, ensimmäistä kertaa elämässään Joanne rakastui! Neiti del Castillo sai tietää, että tyypin nimi on Aslak Horsma, ja tämä on naimissa, mutta suhde on miinuksen puolella (-63). Aslak kertoi, että oli hommannut itselleen viikatemiehen ammatin, mutta hänellä ei ollut sydäntä lähettää ketään helvettiin.

suukko2.jpg

Joanne suuteli aivan julkisesti Aslakia, ja kampaamoissahan on tunnetusti pahimmat juorukellot. Saattaapi olla, että vieressä oleva pappa, tai taka-alalla olevat juoruklubi saattavat välittää viestiä peräti Alvar Horsmalle asti! No jaa, Aslak oli jo tuhonnut suhteensa - antaa mennä vain! Hän vei kaverin kotiinsa, ja paljastui, että viikatemiesasu oli vain arkiasu. Kaveri on leppoisa kaljupää muuten.

SUUDELMA.jpg

Kaikki varmaan tuntevat nämä peruskuviot..? Mistä kaikki alkaa..? Rentoutuminen, kuhertelu.. Tämä tyyppi on todellakin Helvetin Herra.

kuhertelu.jpg

kuhertelu2.jpg

kuhertelu3.jpg

hauskaa.jpg

pelehdinta.jpg

Maha varmaankin pomsahtaa lähiaikoina. Aslak päätti seuraavana päivänä soittaa Alvar-vaimolleen ja erota. Joanne tosin mietti, että Aslak pysyy vain rakastettuna, ei tule aviomieheksi. Aslak soitti Alvarille. Hän pyysi vaimoaan käväisemään uudessa asunnossaan (Joanne pyysi Aslakin asumaan heille), mutta vastaus kuului näin: "Jos pitäisi sanoa asteikolta 1 - 10 tahdonko nähdä sinut, niin vastaus olisi miinuksen puolella." Joannen miete pysyykin totena. Aslak on muuten loistava tanssija.

tanssi.jpg

Aslak toi peräti yhden simeleonin lisäyksen varoihin, ja hän oli jopa työtön! Eräänä päivänä ennen Joannen töihin lähtemistä kävi jotain outoa. Joanne ja Aslak muhinoivat..

ensipusu.jpg

..ASLAK SYTTYI PALAMAAN! Joanne yritti sammuttaa paloa.. Mutta viikatemies tuli.

yrityksenloppu.jpg

Joanne aneli armoa rakkaansa puolesta.

anelu.jpg

Viikatemies otti Aslakin elämän esiin, ja piilotti sen selän takana toiseen käteensä ja käski Joannen arvata.

anelu2.jpg

Onneksi Joannella oli hyvä tuuri! Nimittäin hän arvasi oikein!

viikatemiehenvoitto.jpg

Pettyneenä Viikatemies herätti Aslakin henkiin. Aslak pelastui siis kuolemalta. Hän innostoi, sillä hänellä oli tietotavoite. Aslakin elämäntoiveena on pelastua kolme kertaa kuolamalta - yksi kerta täynnä, onneksi Joanne oli lähellä.

henkiinherttminen.jpg

kuolemaltapelastuminen.jpg

Näin tällä kertaa. Pieni kertaus;
- Aslak muutti del Castilloiden kotiin
- Joanne yleni musiikkialalla pianonvirittäjäksi
- Joanne ja Aslak yrittivät vauvaa
- Idalle tilattiin koirankouluttaja
- Ida aloitti hommansa statistina viihdealalla

terveisin, pelittäjä jolie